ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی

تهران سفیدپوش می شود

تهران سفیدپوش می شود معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی تازه به کشور از ۱۶ بهمن گفت: روز جمعه ۱۷ بهمن در استان‌های غربی کشور و استان های واقع در دامنه زاگرس مرکزی و دامنه جنوبی البرز مرکزی، برف و باران خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 01
کد خبر: ۷۶۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اصغری در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور بیان کرد: از روز آینده ۱۴ بهمن تا پنج شنبه ۱۶ بهمن در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا را داریم.

 

وی با بیان اینکه تا پنجشنبه جوی آرام در اغلب مناطق کشور حاکم است، گفت: امروز و فردا مرکز و شرق خلیج فارس و تنگه هرمز مواج خواهد بود.

 

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: بعد از ظهر پنج شنبه سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور می‌شود و از اواخر وقت بارش در چندین استان غربی کشور خواهیم داشت.

 

اصغری افزود: روز جمعه ۱۷ بهمن در استان‌های واقع در غرب کشور، استان‌های واقع در دامنه زاگرس مرکزی و استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز مرکزی، همچنین برخی نقاط شمال غرب، بارش باران و برف و وزش باد خواهیم داشت.

 

وی ادامه داد: در این مدت در مناطق گرمسیر غرب کشور همراه با وزش باد شدید موقت و گاهی رعد و برق، بارش داریم و در نواحی سردسیر و مرتفع بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

 

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: فعالیت این سامانه بارشی روز شنبه ۱۸ بهمن تشدید می‌شود و گستره آن جنوب غرب و برخی نقاط مرکز کشور و سواحل خزر را در بر می‌گیرد ،همچنین در استان‌های واقع در دامنه های البرز نیز بارش خواهیم داشت.

 

اصغری در تشریح وضعیت جوی پایتخت بیان کرد: آسمان تهران روز آینده صاف در برخی ساعات همراه با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۱۵ و دو درجه خواهد بود.

 

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود از اواسط وقت در روز جمعه ۱۷ بهمن بارش باران در پایتخت داشته باشیم.

 

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار کرد: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای ۲۷ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای هشت درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.

 

اصغری تصریح کرد: روز آینده در ۱۵ استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار